Microsoft 365

Met een Microsoft 365 abonnement zijn uw office apps altijd verzekerd van de nieuwste versie. Microsoft 365 maakt gebruik van geavanceerde beveiligingsfuncties en IT-beheertools. Microsoft 365 heeft als doel om uw bedrijf productiever en efficiënter te maken door middel van een complete set aan hulpmiddelen. Wegens de hoogwaardige beveiligingsopties van Microsoft 365 Business Premium, raden wij in bijna alle gevallen deze versie aan.

Ideaal voor bedrijven

Microsoft 365 heeft handige hulpmiddelen om uw manier van werken productiever en gemakkelijker te maken:

  1. Samenwerking: Microsoft 365 maakt het super gemakkelijk om als collega’s samen te werken aan documenten, afbeeldingen en veel andere bestanden. Hierdoor wordt de samenwerking binnen een team verbeterd.
  2. Beveiliging: Het platform bied veel beveiligingsopties om bedrijfsgegevens te beschermen. Zo wordt ook uw mail beveiligd tegen ransomware en phising.
  3. Erg flexibel: Microsoft 365 heeft verschillende abonnement opties zodat we er een kunnen kiezen die het beste aansluit bij uw budget en behoeften.

De bekende office apps

Aan de hand van het gekozen abonnement zijn er veel apps beschikbaar binnen Microsoft 365. Hieronder ziet u een lijst met een selectie van de belangrijkste office apps.

  1. Outlook: een e-mail en agenda-app voor het beheren van e-mail, afspraken en contacten.
  2. Word: het meest gebruikte en bekende tekstverwerkingsprogramma voor het maken en bewerken van documenten.
  3. Excel: het bekende spreadsheet-programma voor het beheren van cijfers en data.
  4. PowerPoint: een presentatie-app voor het maken van professionele presentaties.
  5. Teams: een communicatie- en samenwerkingstool voor het organiseren van videovergaderingen, chatgesprekken en het delen van bestanden.
  6. OneDrive: een cloudoplsagdienst voor het opslaan en delen van bestanden en documenten.

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden?